SUNDHED OG VELVÆRE FOR HELE FAMILIEN
- hele LIVet

Melatonin din hjælp mod søvnbesvær jetlag eller kræft

Vi tilbyder kosttilskud og sundhedsprodukter, Melatonin din hjælp mod søvnbesvær jetlag eller kræft godkendt i EU. b.la. Melatonin som er din naturlige hjælp mod søvnbesvær og jetlag, og i en kvalitet, der naturligvis opfylder de strengeste krav i EU. 

Produkterne til hjælp mod søvnbesvær eller gigtproblemer er produceret på patenterede teknologier, hvilket betyder, at indholdet af tilsætningsstoffer er kraftigt reduceret.

Vi tilbyder et stort udvalg af gennemtestet naturlige kosttilskud af essentielle næringsstoffer i letabsorberede former, alle godkendt af sundhedsmyndighederne i EU  Vores hovedmål er at sælge sundhed og livskvalitet via postordre i hele Europa uden dyre formidlere.

Melatonin din hjælp mod søvnbesvær, jetlag eller kræft godkendt i EU.

Kosttilskud er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme. Tal  med en behandler eller læge, før du begynder kur. Vi opfordrer dig til at søge råd hos din lokale læge, omkring enhver sundhedsmæssig bekymring eller lidelse der varer mere end to uger.

Strohmedico overholder EU-reglerne af 15 feb 2016 hvor alle websteder er pålagt at linke til EU’s Online Dispute Resolution

Stroh medico

VI ER KLAR TIL AT SVARE
DIT OPKALD
+45 45 86 67 12 MANDAG-TORSDAG
9 til 16 

Melatonin din hjælp mod soøvnbesvaer jetlag-eller gigtproblemer godkendt i EU. Stroh Medico BV udvikler og forhandler kosttilskud og helseprodukter i en kvalitet, som lever op til de strengeste krav i EU. Mange af vore produkter er beskyttet af patenter.

Vores hovedformål er at sælge sundhed og livskvalitet via postordre i hele Europa. Det betyder, at du kan købe kvalitetsprodukter uden fordyrende mellemled, og få bragt varerne bragt lige til døren.

Du bestiller direkte via nettet. Vi er parate til at besvare eventuelle spørgsmål på tel: +45 45866712, og vi taler dansk

eller på mail: mail@strohmedico.com

Oplev vores

produkter